Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тюремники: Луценко сам попросився на операцію

Середа, 26 грудня 2012, 18:17

Засуджений екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко виявив бажання провести медичну маніпуляцію, від якої раніше відмовлявся.

Про це повідомляє прес-служба Державної пенітенціарної служби.

"Засуджений Луценко звернувся до керівництва Менської виправної колонії (№91) з проханням забезпечити йому проведення медичної маніпуляції, яка раніше була рекомендована лікарями Чернігівської обласної клінічної лікарні", - йдеться в повідомленні.

Як відомо, лікарі рекомендували Луценку видалити поліпи хірургічним шляхом.

"Наразі, керівництвом установи це питання узгоджується з медичними фахівцями", - додали тюремники.

"ДПтС нагадує, що лікар-хірург Іван Тодуров, який консультував дружину засудженого, повідомив про те, що ця проблема у Луценка була діагностована ще понад 5 років тому. Хірург також підтвердив висновки лікарів з Чернігівської обллікарні про те, що життю Луценка наразі нічого не загрожує", - нагадали у відомстві.

Раніше Луценко пройшов медичне обстеження у Чернігівській обллікарні. Відповідно до висновків лікарів "за результатами проведених обстежень стан здоров'я засудженого було визначено як задовільний".

Луценку були надані рекомендації щодо подальшого медикаментозного забезпечення, які має виконувати медперсонал медичної частини Менської виправної колонії.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування