У Краматорську через борги зупинилися всі тролейбуси і трамваї

Четвер, 27 грудня 2012, 15:45

У Краматорську Донецької області через проблемі з виплатою зарплат з 27 грудня зупинено тролейбуси і трамваї на всіх маршрутах міста.

Водії пішли у відпустку без утримання, пише УНІАН.

"Так, сьогодні не вишли на маршрути ні тролейбуси, ні трамваї. Так, там проблема із зарплатою. Але проблема набагато глибша, і вирішується не на міському рівні", - відповіли у виконкомі Краматорська.

Водночас, за інформацією місцевого сайту "Новости Краматорска", директор Комунального підприємства "Краматорське трамвайно-тролейбусне управління" Сергій Шацький, повідомив, що з сьогоднішнього дня в безоплатну відпустку пішов весь колектив підприємства, усі 300 осіб.

"Хто пішов в безоплатну відпустку за сімейними обставинами, хто через відсутність заробітної плати. І я їх можу зрозуміти. На сьогодні ми недоотримали з обласного бюджету 3 млн грн. З місцевого бюджету, який виділив підприємству 880 тис. грн, ми гроші теж ще не одержали", - сказав він.

"Хоча всі документи у нас підписано. Три дні нам казначейство говорило, приходьте завтра. Відповідно це саме ми говорили і людям. Але грошей так і немає", - пояснив Шацький.

При цьому він додав, що згідно із законом він не має права відмовити працівникам у праві на безоплатну відпустку.

За словами керівника КП, гроші з місцевого бюджету не платять, тому що немає вказівки з Донецька.

"Сподіваємося, що як тільки нам перерахують гроші, трамваї і тролейбуси вийдуть на лінію. Хоча все залежатиме від того, скільки дадуть", - відзначив Шацький.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...