Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Прем'єр радить Королевській подружитися з Тігіпком

Четвер, 27 грудня 2012, 18:19

Прем'єр Микола Азаров радить міністру соціальної політики Наталії Королевській співпрацювати з екс-міністром, депутатом від Партії регіонів Сергієм Тігіпком.

Про це він сказав в інтерв'ю українським телеканалам.

"Я порадив їй (Наталії Королевській) особливу увагу приділити ролі і місцю соціальних інспекторів", - зазначив він.

"Ми цю новацію запровадили на початку 2012 року, нам говорили, що це передвиборча мета. Це ніяка не передвиборча мета. Це, навпаки, створення сучасної європейської системи, коли соціальний інспектор повинен знати ситуацію в кожній родині, якою він займається", - сказав прем'єр.

Прем'єр підкреслив, що за допомогою роботи міністром соцполітики, Королівська зможе реалізувати свої обіцянки у соціальній сфері перед виборами Верховної Ради.

"У неї (Королевської) це перший досвід роботи в уряді, і тому я сподіваюся, що вона всю свою енергію спрямує на реалізацію такої складної задачі, як соціальний захист наших людей", - додав Азаров.

Прем'єр порадив Королевській провести детальні консультації з депутатом Верховної Ради, членом фракції Партії регіонів, колишнім віце-прем'єром, міністром соціальної політики Сергієм Тігіпком щодо роботи в соціальній сфері.

За словами Азарова, ніяких поблажок Королевській у роботі в Кабміні надаватися не буде.

При цьому він висловив жаль про відмову Тігіпка від роботи в новому складі Кабінету Міністрів.

"Він (Тігіпко), на мій погляд, дуже серйозно працював на посаді міністра соціальної політики. І в мене було жаль, коли Сергій Леонідович сказав мені про те, що він все-таки планує працювати у Верховній Раді. Я розраховував, що він продовжить свою діяльність в ролі віце-прем'єра чи міністра соціальної політики", - сказав прем'єр.

На думку Азарова, Тігіпка працював на посаді ініціативно, у нього було багато реальних ідей, але були й недоробки, як і в будь-якій роботі.

Прем'єр вважає роботу Тігіпка в Кабміні в цілому дуже корисною.

Як відомо, раніше Тігіпко заявив, що не має наміру працювати в уряді.

Українські новини

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування