Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На Одещині у мера вирішили відібрати надбавку

Вівторок, 15 січня 2013, 20:39

Група жителів міста Котовськ у Одеській області подала до суду позов щодо скасування надбавок меру міста Анатолію Іванову та його заступникам.

Відповідний позов був поданий до Котовського міського районного суду, повідомляє сайт Котовської міської громадської організації "Час змін".

"Ще в лютому 2012 року це рішення, на думку котовчан, було прийнято незаконно… Так рішення було винесено одразу на сесії, а не опубліковано за 20 днів, як того вимагає закон", - зазначають в організації.

"Потім цілий місяць мер його не підписував, але все таки вирішив не відмовлятися від "свого"​​, тим самим спустошуючи міський бюджет", - додали в "Час змін".

В ході судового засідання представник Котовської міськради намагався переконати суд, що ці надбавки не мають ніякого відношення до позивачів.

В свою чергу активісти доводять, що "ці гроші були відняті у інвалідів, ветеранів війни, пенсіонерів, лікарні, шкіл, дитсадків та інших соціально незахищених груп".

Сам мер Анатолій Іванов на суд не з'явився, як і глава бюджетної комісії Котовської міськради, начальник Котовського управління експлуатації газового господарства ВАТ "Одесагаз" Олексій Балабанов.

Наступне засідання суду призначено на 18 січня 2013 року.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...