Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Регіони" запевняють, що главу делегації в ПАРЄ оберуть вчасно

Вівторок, 15 січня 2013, 21:02

Керівництво постійної делегації Верховної Ради у Парламентській асамблеї Ради Європи буде обрано 20 січня, напередодні сесії ПАРЄ в Страсбурзі.

Про це заявив депутат від Партії регіонів Іван Попеску, якого цитує прес-служба партії.

Депутат звернув увагу на те, що опозиція безпідставно політизувала питання щодо постійної делегації Верховної Ради в ПАРЄ.

"Представники опозиції, як завжди, висловлюють упереджені думки. Постійно вони вимовляють якісь заяви, а потім виявляється, що реальна ситуація не така", - зазначив Попеску.

Він нагадав, що з початком роботи нової Верховної Ради тривалий час не обиралися комітети і не було можливості сформувати делегацію.

Попеску також звернув увагу на те, що опозиційні фракції, зокрема, "Батьківщина", подали свої кандидатури до складу делегації лише в останній момент.

"Протягом 10 днів після затвердження складу делегації потрібно провести установчі збори, обрати керівництво делегації і розподілити депутатів між комітетами Парламентської асамблеї Ради Європи. І нам потрібно до 24 січня провести це зібрання", - уточнив "регіонал".

"Але 21 січня розпочинається сесія ПАРЄ, на яку їде новий склад нашої делегації. Як правило, перед початком сесії в ПАРЄ проходить нарада нашої делегації в Страсбурзі. І на цей раз під час наради у нас є всі можливості провести засідання і обрати керівництво делегації та провести розподіл комітетів. Я думаю, що в неділю (20 січня) ми виберемо керівництво", - пояснив парламентарій.

"І один із заступників глави делегації, швидше за все, буде обраний від опозиції", - додав він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...