Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Лікар: Тимошенко не впізнала Власенка через заспокійливе

П'ятниця, 18 січня 2013, 14:43

Головний лікар лікарні "Укрзалізниці" Михайло Афанасьєв спростовує заяву захисника Юлії Тимошенко Сергія Власенка про критичний стан здоров'я його підзахисної.

"Все зовсім не так. Не розумію, чому захисник зробив таку заяву. Пацієнтка прийняла заспокійливе, таке, як приймала раніше", - розповів головлікар агентству "Інтерфакс-Україна" у п'ятницю у відповідь на заяви Власенка.

"Ясна річ, що препарат викликає сонливість, і адвокату це чудово відомо. І про прийом препарату ми йому також повідомили. Вона користується цим засобом вже не перший раз", - додав він.

Афанасьєв підкреслив, що екс-прем'єр після сну відчуває себе нормально, "прийняла душ, якихось додаткових скарг не озвучує".

За його словами, сплеск неправдивої інформації і маніпуляція фактами, швидше за все, пов'язані з політичними цілями, які переслідують соратники пацієнтки.

"Сьогодні було приведено у виконання рішення суду з приводу незаконного знаходження народних депутатів на території лікарні. Не виключено, що політичний ажіотаж у пресі пов'язаний саме з цим", - вважає головлікар.

Водночас у коментарі УНІАН Афанасьєв заявив:

"Була втома, був епізод посилення болю в спині. У зв’язку з цим ми дали їй препарат знеболювальний та легкий заспокійливий препарат. І, на наш погляд, минула втома і прийом цих препаратів викликали сон. Це був змішаний фізіологічний та медикаментозний сон".

Він наголосив, що зараз Тимошенко вже повернулася у нормальний стан. "Я розмовляв з нею годину тому, вона перебувала в положенні сидячи, зараз вона пішла в душ і повернулася до звичайного способу життя", - сказав Афанасьєв.

Раніше в п'ятницю Власенко заявив, що стан здоров'я Тимошенко різко погіршився.

"Вона в душовій кімнаті. Коли я туди зайшов, я думав, що вона померла, вона дві хвилини не впізнавала мене і не реагувала на мене", - сказав він журналістам.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...