Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Жванії мало грошей на вибори

Вівторок, 22 січня 2013, 11:02

Голова парламентського комітету з питань державного будівництва Давид Жванія вважає, що передбачені в держбюджеті на 2013 рік кошти на проведення виборів є недостатніми.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби депутата, повідомляють Українські новини.

На думку Жванії, вже очевидно, що вибори необхідно буде проводити не тільки округах № № 94, 132, 194, 197 і 223, в яких Центральна виборча комісія визнала неможливим встановлення достовірних результатів голосування у зв'язку з численними порушеннями, але також і в тих округах, депутати від яких припинили свої повноваження, зокрема, через перехід на роботу в органи виконавчої влади.

"Він повідомив, що від комітету були направлені листи прем'єр-міністру Миколі Азарову, міністру фінансів Юрію Колобову і голові комітету Верховної Ради України з питань бюджету Євгену Геллеру з проханням при підготовці законопроекту про внесення змін до держбюджету-2013 врахувати позицію ЦВК і збільшити фінансування виборів ", - йдеться в повідомленні.

Жванія також звернувся до Кабінету Міністрів з проханням врахувати позицію ЦВК щодо виборів мера Києва і депутатів Київської міської ради.

Як повідомлялося, в грудні 2012 року Президент Віктор Янукович схвалив виділення в 2013 році 23,9 мільйонів гривень на проведення виборів депутатів Ради.

Слід зазначити, що зі всіх міністрів по мажоритарному округу обирався тільки міністр оборони Павло Лебедєв.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: