Прокуратура хоче зняти недоторканість зі "свободівця"

Вівторок, 22 січня 2013, 18:50

Прокуратурою Тернопільської області розпочато кримінальне провадження стосовно народного депутата.

Про це у вівторок повідомляє прес-служба прокуратури.

Прокуратура не вказує імя депутата, але раніше повідомлялося, що 17 січня під час обшуку, який проводили співробітники податкової міліції області в офісі суб'єкта господарювання, мав місце факт перешкоджання у проведенні слідчих дій з боку народного депутата від "Свободи" Михайла Головка.

"Досудове розслідування розпочато у кримінальному провадженні стосовно одного з народних депутатів за фактом втручання в діяльність працівника правоохоронного органу", - йдеться в повідомленні.

"На підставі ухвали слідчого судді, 17 січня 2013 року відбувався обшук працівниками ДПС у Тернопільській області в одному з товариств Гусятинського району", - нагадали у відомстві.

"Переконавшись у наявності правових підстав для проведення обшуку, народний депутат, зачинивши двері одного з кабінетів з середини, вивісив на ньому напис: "Громадська приймальна народного депутата України". Надалі, не реагуючи на заборону правоохоронців, виніс з кабінету два наповнені поліетиленові пакети. Вміст пакетів не розголошується в інтересах слідства", - зазначили в прокуратурі.

За даним фактом прокуратурою області в Єдиному реєстрі досудових розслідувань зареєстровано кримінальне провадження за ч.2 ст.343 КК.

"Наступним кроком у розслідуванні буде звернення до ВР щодо зняття депутатської недоторканості та продовження досудового розслідування у даній справі", - заявили в прес-службі.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...