Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Власенко: Експертизу проти мене фальсифікують, Кузьмін тисне

П'ятниця, 25 січня 2013, 13:13

Захисник Юлії Тимошенко, депутат Сергій Власенко звинувачує прокуратуру у фальсифікації доказів у кримінальному провадженні стосовно нього.

"У цей час Київське міське бюро судово-медичних експертиз фальшує щодо нібито тілесних ушкоджень, які я нібито наносив людині", - заявив він на прес-конференції у Києві в п’ятницю, повідомляє прес-служба "Батьківщини".

"Зокрема, відеоекспертиза потерпілої, звинувачених та інших осіб, фальшує сьогодні судово-медичну експертизу про події дворічної давнини і підганяє її під ті дані, які необхідні Генеральній прокуратурі для внесення до Єдиного реєстру кримінальних правопорушень повідомлення про нові кримінальні провадження", - цитує Власенка УНІАН.

Депутат наголосив, що йдеться про статтю "ушкодження середньої тяжкості", щоб порушити кримінальну справу за статтею Кримінального кодексу".

За його словами, свідки у цій справі, які два роки тому давали абсолютно правдиві та коректні пояснення, зараз змінили свої свідчення.

"Свідки сьогодні дають прямо протилежні пояснення під тиском Рената Кузьміна та його поплічників", - заявив Власенко.

"Це робиться з однією метою – до 5 лютого подати до Верховної Ради подання про притягнення мене до кримінальної відповідальності і, як наслідок, позбавлення мене статусу народного депутата з метою подальшого ув'язнення", - вважає він.

Власенко додав, що фальсифікації проходять і у медіа: "Зокрема, учора сайт "Обозреватель" опублікував фальшиве інтерв’ю Власенка про начебто діяльність українських адвокатів. Я хочу сказати, що я уже кілька років не даю ніяких інтерв’ю цьому сайту".

Як відомо, 21 січня Власенко заявив про можливий його арешт.

"Швидше за все, що за три тижні мене заарештують", - сказав Власенко.

За його словами, до Верховної Ради буде направлене подання по трьох епізодах – розбій, викрадання автомобіля і невиконання рішення у цивільній справі.

"У Верховній Раді це подання буде проголосоване", - спрогнозував Власенко і додав, що за те, в чому його звинувачують, йому загрожує від 3 до 7 років.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування