Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Полтаві без зерна подорожчав хліб

Понеділок, 28 січня 2013, 19:00

Підприємство "Полтавахліб" підвищило ціну на соціальний хліб білий на 19,6%, або на 0,49 гривень - до 2,99 гривень за буханець вагою 550 грамів.

Про це повідомила директор "Полтавахліб" Валентина Маджар.

За її словами, білий хліб зріс у ціні, оскільки виробник не отримав від обласної влади обіцяної кількості зерна й не може працювати собі в збиток.

"Спочатку влада просила нас піти на поступки у вересні, потім у грудні - сказали, що Новий рік, не можна. Зараз уже кінець січня, і знову нас не хочуть чути", - сказала Маджар.

"Ми не отримали гарантованої кількості зерна в повному обсязі. Коли зерно було, ми не змінювали ціни. Але далі робити зі збитками не можемо", - додала вона.

При цьому Маджар зазначила, що "Полтавахліб" пропонувало владі організувати торгові точки, де б реалізовувалися соціальні сорти хліба за старими цінами на дотаційних умовах.

Як відомо, влітку 2012 року в Полтавській області виробники хліба і хлібобулочних виробів Полтавської області підписали Меморандум про взаєморозуміння, який передбачає збереження в області стабільної цінової ситуації на хліб і хлібобулочні вироби протягом 2012-2013 маркетингового року.

Товариство з обмеженою відповідальністю "Полтавахліб" працює під торговою маркою "Формула Смаку", яка представлена хлібозаводами в чотирьох регіонах: Черкаській, Полтавській, Кіровоградській та Миколаївській областях.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування