Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Оточення Януковича пропонувало Луценку попросити помилування

Середа, 30 січня 2013, 19:05

До екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка зверталися представники Партії регіонів з пропозицією написати заяву на амністування.

Про це повідомила дружина екс-міністра, депутат від "Батьківщини" Ірина Луценко в ефірі телеканалу ТВі, коментуючи інформацію про надходження такої пропозиції з боку влади.

"Є в нас такі пропозиції. Не буду казати хто такі. Але звучали саме тоді, коли постало питання про необхідність проведення цієї операції в обмежений термін", - зазначила вона.

"Це було навіть перед нашим наполяганням робити операцію в незалежній клініці", - уточнила дружина.

"Це представники "регіоналів". Це політики передавали опозиції, що якщо Луценко напише заяву про помилування, то його випустять. Але цим заявам на можна вірити на 100%. Це були достатньо впливові, близького доступу до Віктора Януковича, посадовці", - розповіла Луценко.

При цьому вона знову заявила, що "Луценко не вчинив жодного злочину".

Пізніше в ефірі 5 каналу дружина Луценка сказала: "Хочу звернутися до громади: український народ, якщо Луценко підпише заяву про помилування, це буде прецедентом в Україні. Це буде легітимізація злочинів Януковича. Він не злочинець, він - політичний опонент влади".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування