Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мірошниченко пропонує гнати "тушку" поганою мітлою за "підживлення" від Ізраїлю

Субота, 5 січня 2013, 10:30

Народний депутат від ВО "Свобода" Ігор Мірошниченко пропонує "гнати поганою мітлою" депутата Верховної Ради VI скликання Павла Мовчана.

У п’ятницю він прокоментував фотографію з альбому медіа-проекту "Київ єврейський" у Facebook, на якій зображені Мовчан та головний редактор "Києва єврейського" Елеонора Гройсман в кулуарах українського парламенту.

Фото зі сторінки "Києва єврейського" у Facebook

Під фото розміщено посилання на інтерв'ю з заголовком: "Народний депутат України Павло Мовчан: для мене Ізраїль - енергетичне підживлення".

Мірошниченко у коментарі до фото написав: "А я все гадаю, чому у нас "Просвіта" перетворилася з національно-культурного осердя у прихисток для лузерів та пристосуванців. Треба цю гнилу нацдемівщину гнати поганою мітлою. Буде в них більше вільного часу живитися енергією будь-де, тільки не в рідній Україні".

Як повідомлялося, раніше Мірошниченко на своїй сторінці у Facebook назвав голлівудську акторку українського походження Мілу Куніс "жидівкою".

Мовчан є головою всеукраїнського товариства "Просвіта" імені Тараса Шевченка. 2007 року був обраний до Ради минулого скликання від БЮТ, однак 2011 року перейшов до групи "Реформи заради майбутнього".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...