Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Януковичу принесли лист Тимошенко

Середа, 9 січня 2013, 16:29

Група народних депутатів від "Батьківщини" передали до адміністрації президента лист від екс-прем’єр-міністра Юлії Тимошенко.

Про це журналістам повідомив перший заступник голови партії "Батьківщина", народний депутат Олександр Турчинов.

"За дорученням лідера партії "Батьківщина" Юлії Тимошенко ми передали до Адміністрації президента лист, який вона адресувала безпосередньо президенту України Віктору Януковичу", - сказав Турчинов, повідомляє УНІАН.

За його словами, лист був зареєстрований. "І нам пообіцяли, що протягом доби цей лист потрапить до Віктора Януковича.

В цьому листі Юлія Тимошенко повідомляє, що вона розпочинає акт громадянської непокори", - сказав Турчинов.

Тимошенко, яка перебуває у стаціонарі ЦКЛ "Укрзалізниці" у Харкові, 8 січня розпочала акцію громадянської непокори: відмовляється співпрацювати зі слідчими, повертатися у свою палату і припиняє курс лікування.

Вона зазначила, що відмовляється від спілкування зі слідчими, відмовляється надавати пояснення та відповідати на їхні запитання, брати участь "у будь-яких замовних кримінальних провадженнях". Тимошенко також підкреслила, що відмовляється добровільно приїжджати на засідання судів.

"Це вже давно не суд, а інквізиція без справедливості та честі. Ваші псевдосуди та псевдосудді, Вікторе Федоровичу, гниють та смердять. Немає сенсу від них очікувати правосуддя, фаховості та неупередженості", - наголосила екс-прем’єр.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування