Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Українському радіо повернули "голос"

Понеділок, 11 лютого 2013, 15:27

Ефірне мовлення на трьох каналах Національної радіокомпанії – "Першому", радіо "Промінь" та "Культура" – відновлено.

Про це повідомляє Національна радіокомпанія України, яка отримала цю інформацію від Концерну радіозв'язку, радіомовлення і телебачення.

Компанія уточнює, що ці заходи вжито відповідно до доручення прем'єр-міністра Миколи Азарова Міністерству фінансів щодо збільшення видатків на трансляцію телерадіопрограм, вироблених для державних потреб.

5 лютого  НРКУ була змушена вимкнути частину передавачів через те, що видатки на поширення програм Українського радіо було зменшено в кілька разів проти рівня минулого року.

Гендиректор НРКУ Тарас Аврахов повідомив, що коштів, виділених компанії Держкомтелерадіо на трансляцію програм у 2013 році, вистачає тільки на роботу 32 ФМ-передавачів, зазначає "Телекритика".

7 лютого Азаров підписав доручення Мінфіну щодо збільшення видатків для забезпечення в необхідному обсязі трансляції телерадіопрограм, вироблених для державних потреб, під час підготовки законопроекту щодо внесення змін до держбюджету на 2013 рік.

11 лютого НРКУ звернулася до Концерну РРТ з проханням увімкнути передавачі і відновити ефірне мовлення трьох каналів Українського радіо.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування