Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Керувати Inter Media Group буде Безлюдна

Субота, 16 лютого 2013, 10:45

Керувати медіагрупою Inter Media Group, що об'єднує телеканали Інтер, Інтер +, К1, К2, Мега, НТН, Піксель і MTV Україна, буде Ганна Безлюдна.

Про це повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" у прес-службі телеканалу "Інтер".

"Безлюдна уповноважена акціонерами керувати медіабізнесом і забезпечувати розвиток медійних активів групи. Вона була призначена на пост директора з розвитку компанії Inter Media Group, а також увійшла до складу наглядової ради телеканалу "Інтер", - повідомили в прес-службі телеканалу.

При цьому Безлюдна збереже посади в громадських організаціях. "Вона продовжує працювати на посаді заступника голови Федерації роботодавців України та голови Федерації роботодавців медійної галузі", - уточнили в прес-службі телеканалу з посиланням на слова самої Безлюдної.

Акціонери ПрАТ "Телеканал "Інтер" на зборах 14 лютого обрали головою наглядової ради каналу Бориса Краснянського, який є керуючим директором Group DF.

Раніше Дмитро Фірташ в партнерстві з главою адміністрації президента Сергієм Льовочкіним придбали Inter Media Group у екс-першого віце-прем'єра Валерія Хорошковського.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування