У центрі Києва в ресторані стався вибух, 11 постраждалих

Неділя, 17 лютого 2013, 16:13

У ресторані "Апрель" в центрі Києва стався вибух газового балону з наступним горінням, внаслідок чого постраждали 11 людей.

Як повідомляє прес-служба Держслужби з надзвичайних ситуацій, повідомлення про вибух у ресторані за адресою вулиця Велика Васильківська, 23 надійшло о 15:17 у неділю. О 15:35 пожежу було ліквідовано.

 

По прибуттю на місце пожежно-рятувальних підрозділів було встановлено, що у підвальному приміщені 5-поверхового будинку (2-5 поверхи житлові квартири), де розташована кухня та складські приміщення, стався вибух 20-літрового газового балону з подальшим горінням.

Внаслідок вибуху, пошкоджено приблизно 130 кв. м перекриття між підвальним приміщенням та першим поверхом, одна плита перекриття знищена, частково пошкоджені декілька не несучих перегородок у підвалі.

 

Під час вибуху у приміщенні ресторану знаходились співробітники закладу та відвідувачі: троє отримали опіки до 80% тіла, восьмеро отримали травми різної ступені важкості: забиття та незначні опіки. Усі госпіталізовані у медичні заклади міста. Загиблих немає.

 

Під час гасіння пожежі з підвального приміщення було врятовано 4 людей та винесено 4 газових балона.

Фото й відео з сайту ДСНС 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...