Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Регіони" поставили своїх депутатів у "жорсткі умови"

Середа, 20 лютого 2013, 07:28

Депутати від Партії регіонів уже почали готуватися до того, щоб голосувати в парламенті персонально.

Як пише "Комерсант-Україна", у понеділок на закритому засіданні фракції її керівництво вимагало від депутатів підвищити явку на пленарні засідання.

"Умови дуже жорсткі – аж до виключення із фракції. У нас є люди, які не ходять на засідання, у цьому ключі згадувався Андрій Веревський, який майже постійно перебуває за кордоном, і йому неможливо додзвонитися", - розповів один із учасників заходу. 

Між тим, у ПР запевняють, що за останні два тижні парламентська більшість суттєво зміцнила свої позиції.

"Ми дуже зблизилися з комуністами. Якщо раніше нам із КПУ доводилося домовлятися по кожному голосуванню, то зараз у нас повне взаєморозуміння, навіть по соціальних питаннях. Крім того, на нас точно орієнтуються близько 15 позафракційних депутатів", - сказало виданню джерело в керівництві ПР. 

Згідно з досягнутими між "регіоналами" й опозицією домовленостями, законопроект про зміну регламенту, який передбачає блокування карток для голосування депутатів, що не пройшли письмову реєстрацію, має бути внесений до Верховної Ради в найближчі дні за підписом керівників п'яти фракцій і ухвалений шляхом підняття рук.

Саме такий варіант розблокування роботи парламенту значиться в меморандумі, який представники Партії регіонів пропонували підписати лідерам опозиції.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування