Кузьмін: Тимошенко спочатку пише, що хоче до суду, а потім - що не поїде

Середа, 20 лютого 2013, 13:13

Заступник генпрокурора Ренат Кузьмін заявляє, що Юлія Тимошенко робить суперечливі заяви про своє бажання бути присутньою на слідчих діях у справі Щербаня.

Про це він сказав в ефірі "Эхо Москвы".

"Ми маємо ситуацію, коли Тимошенко робить публічну заяву про бажання явитися до суду, і робить непублічну заяву адміністрації колонії про те, що в суд вона не поїде", - зазначив Кузьмін.

"Для того, щоб Тимошенко привезли на допит, вона повинна подати заяву начальнику колонії, і колонія своїми силами це робить... Є офіційна публічна заява про явку (Тимошенко до суду) і така ж - про те, що в суд вона не поїде", - додав він.

На питання, чому він сам проводить деякі слідчі дії у справі Тимошенко, Кузьмін відповів:

"На жаль, сотні кур'єрів у мене немає... Деякі речі доводиться робити самостійно. Якісь речі, пов'язані з організацією і зі стратегічним плануванням - це я".

Як відомо, напередодні допитів у суді свідків у справі Щербаня адвокати і пенітенціарна служба робили суперечливі заяви.

Захисники Тимошенко стверджували, що вона висловила бажання бути присутньою на допиті свідків, а у пенітенціарній службі заявляли, що вона відмовилася.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: