Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Хорошковський: Група РосУкрЕнерго – вигадка журналістів

Четвер, 28 лютого 2013, 10:45

Колишній власник "Інтера" і екс-міністр фінансів Валерій Хорошковський заявляє, що в нього ніколи не було спільного бізнесу із Сергієм Льовочкіним і Дмитром Фірташем.

Про це він сказав, відповідаючи на запитання про умовну групу " Фірташ-Льовочкін-Хорошковський" в інтерв'ю Телекритиці.

"Даний розподіл по групах, на мій погляд, більше вигадка журналістів. Ми вже багато разів із різних сторін відповідали на це питання. Я говорив, що так, ми дружні. Так, у нас є спільні якісь інтереси. Але в мене ніколи не було спільного бізнесу ні з Льовочкіним, ні з Фірташем, а були просто гарні особисті відносини", - заявив Хорошковський.

"Одною з найголовніших підстав зараховувати мене до цієї групи було питання газу, "РосУкрЕнерго", коли я був керівником митниці. На це в мене завжди була одна відповідь: якби цей був газ не Фірташа, а Іванова, Петрова або Сидорова, я б однаково поводився абсолютно так само", - пояснив він.

При цьому Хорошковський додав, що з Фірташем у нього дружні відносини. За його словами, саме дружба допомогла провести угоду з Інтером швидко.

"Він (Фірташ) давно хотів придбати групу. І той рівень довіри, який є між нами, дозволяв провести цю угоду швидко",- сказав він.

"Інтер" - це ж не просто одна юридична особа, це група компаній, там порядку ста юридичних осіб. Якщо б ми проводили там усі аудити, звірки, перевірки, така угода повинна була б займати шість - вісім місяців. Виключно тому, що є взаємна довіра, вона завершилася досить швидко", - пояснив Хорошковський.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування