Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Приватна компанія забирає приміщення депутатів сільради Одещини

Четвер, 28 лютого 2013, 21:00

В одному з сіл Одеської області приватна компанія приватизувала будинок культури і тепер намагається виселити з нього депутатів.

Як повідомляє "Думська", ця історія розгортається в селі Червоні Коси Білгород-Дністровського району.

Згідно з інформацією, позбавити депутатів приміщення збирається ТОВ "Красний рибак" - правонаступник місцевого рибколгоспу.

 
 
 
 
 

"Будинок культури колись рибколгоспу і належав. У ньому розміщувалися різні творчі гуртки, бібліотека та пошта. Але в 2007-му році рибалки попросили громаду забрати будівлю собі. Після того, як були вирішені всі формальності, перший поверх, потіснивши самодіяльність, зайняла сільрада", - йдеться в матеріалі.

"Однак у 2010-му році, напередодні місцевих виборів, голова зборів Іванченко підписав рішення виконкому про безкоштовне повернення будинку культури "Красному рибаку", де до того часу змінилося керівництво. При цьому об'єкт він оформив як адміністративну будівлю", - пише "Думська".

"Після виборів, які Іванченко програв, депутати навідріз відмовилися віддавати нерухоме майно. Після чого фірма пішла до суду з позовом про примусове виселення органів місцевої влади (бібліотеки і пошти вимога не стосується). Сільрада написала заяву в прокуратуру", - йдеться в матеріалі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: