Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Безулик не попереджали про прихід Фірташа на канал

Понеділок, 4 лютого 2013, 14:49

Ведуча програми "Справедливість" на Інтері Анна Безулик готова до змін редакційної політики після зміни власника.

Про це вона сказала в інтерв’ю "Телекритиці". Водночас Безулик не сказала, що вона буде робити в такій ситуації.

Як відомо, 1 лютого компанія Валерія Хорошковського продала Inter Media Group Limited, якій належить 61% каналу "Інтер", компанії Дмитра Фірташа.

Коментуючи зміну власника каналу, Анна Безулик зазначає, що підписувала контракт із каналом, а не з власником.

"Ніяких попереджень (про імовірну зміну власника), очевидно, бути не могло. Чудово розумію з власного професійного досвіду, що власники, менеджмент і редакційна політика каналів мають властивість змінюватися :)", - сказала ведуча.

Телеведуча називає ситуацію штатною й виказує готовність до всіх можливих варіантів. "У моєму житії були: закриття телеканалу, декретна відпустка, зміна власників телеканалу, повна зміна редакційної політики, закінчення контракту без продовження, закінчення із продовженням", - уточнює вона.

Безулик також не вважає форс-мажором, що на її останню передачу по справі Щербаня не прийшли представники Партії регіонів.

"Ми отримали підтвердження від трьох учасників. Відмови надійшли майже одночасно з інтервалом у півгодини, приблизно за три години до початку ефіру. Пояснення були пов'язані зі здоров'ям", - сказала вона.

Коментуючи формат передачі, Безулик заявила, що для токшоу "також існує ефірна дисципліна, вони не можуть бути нескінченною балаканиною в кадрі".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування