Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

За графіті з Януковичем затримали 2 свободівців

Понеділок, 4 лютого 2013, 17:07

У Миколаєві в ніч проти 4 лютого затримали двох активістів ВО "Свобода" за малювання графіті з обличчям президента Януковича..

Як повідомили у МВС в Миколаївській області, близько 3-ї ночі надійшло повідомлення про те, що на перетині пр. Леніна та вул. Садової, на паркані церкви, двоє невідомих чоловіків фарбою наносять написи.

ЦПрибувши на місце пригоди та обстеживши прилеглу територію, правоохоронці виявили двох молодиків, які в руках, одягнутих у гумові рукавиці, тримали трафарети для нанесення напису та балони із фарбою. На питання міліціонерів, що молоді люди роблять у таку пізню годину поруч церкви та чому мають при собі фарбу та трафарет, чоловіки відповіли, що вони просто прогулюються", - йдеться у повідомленні, яке цитує "Тиждень".

Щодо затриманих  25-річних чоловіків, які виявились представники обласного осередку однієї із політичних партій, було складено протоколи про адміністративне правопорушення за ознаками злочину, передбаченого ст. 152 КУпАП  - порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів.

Разом з тим в обласному осередку ВО "Свобода" повідомили, що  було затримано їх активістів Володимира Губського та Віталія Іванущика.

"Близько 6:30 затриманих свободівців було звільнено…Націоналістам інкримінують малювання графіті із зображенням схожої на Януковича людини з червоною плямою на лобі", - повідомили у "Свободі".

Також у "Свободі" вказали, що "під час огляду речей затриманих на столі з'являлися незрозумілі предмети, які працівники міліції пакували в спеціальні пакети разом із особистими речами свободівців". "Щодо вилучених речей хлопці не отримали жодних документів, зокрема й копії адміністративного протоколу", - заявили в партії.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
00:10
Bloomberg: Макрон лобіює заміну фон дер Ляєн на посаді голови Єврокомісії
00:00
гімнастикаВерняєв став срібним призером чемпіонату Європи
23:51
Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку - Міноборони
23:12
У Білому домі розповіли, чому США передали Україні ракети ATACMS ще у березні
22:48
Салліван: Через затримку з допомогою Україна втратила Авдіївку
22:35
відеоУльтраправий політик випустив у Європарламенті голуба, побажавши "миру" Україні та Росії
22:25
оновленоУкраїнські чоловіки 18-60 років не зможуть отримати паспорти за кордоном – постанова КМУ 
22:09
фото, відеоУ Миколаєві через невідому вибухівку запалали авто: п′ять рятувальників постраждали
22:01
Під парламентом Грузії знову протестують проти закону про "іноагентів"
21:54
Економічні новини 24 квітня: справа Сольського, ТРЦ "Гулівер" хочуть передати в управління АРМА
Усі новини...