Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Регіонали" вже "протягують" кнопкодавство на рівні комітетів?

Вівторок, 5 лютого 2013, 16:31

Представники Партії регіонів намагалися запровадити нову процедуру ухвалення законопроектів на засіданнях бюджетного комітету - без відома достатньої кількості його членів.

Про це у своєму Facebook написав "Свободівець" Андрій Іллєнко.

"Щойно закінчилось засідання бюджетного комітету. На ньому регіонали намагалися протягнути такий собі аналог "кнопкодавтсва", тільки на рівні комітету. Черговий шахер-махер називається "лист погодження", - зазначив він.

"На практиці це означає, що можна провести будь-яке рішення комітету взагалі без засідання самого комітету і навіть без відома достатньої кількості його членів. Для цього будуть потрібні лише підписи більшості членів комітету, зібрані будь-як. Найкращий варіант - одразу підписати пару сотень порожніх бланків і взагалі до кінця каденції не збирати засідання комітету. Просто мрія кнопкодавів та прогульників", - додав Іллєнко.

Водночас, за словами депутата, представники опозиції заблокували цю спробу "регіоналів".

"Консолідовані дії опозиційних членів комітету (представників "Свободи", "Батьківщини" та УДАРу) таки змусили владу рахуватися з опозицією і питання було зняте з розгляду. Чи спробують його таки проштовхнути в майбутньому? Цілком імовірно. Але ми будемо на сторожі", - написав Іллєнко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування