Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Шуфрич – свободівцю: не треба приписувати собі подвигів, яких не було

Вівторок, 5 лютого 2013, 20:18

Нардеп від Партії регіонів Нестор Шуфрич спростовує заяву представника "Свободи" Андрія Іллєнка про нібито намагання регіоналів запровадити нову процедуру ухвалення законопроектів на засіданнях бюджетного комітету.

Про це повідомляє прес-служба депутата.

"Я завжди з повагою ставився до наших опонентів. Але я завжди був проти зухвалої і відвертої брехні", - сказав Шуфрич.

За його словами, питання, яке так хвилювало Іллєнка, навіть не розглядалося, а "представники опозиції і не помітили, як головуючий з другого питання перейшов на четверте".

"Третє питання, внесене до порядку денного, за який, до речі, проголосували і окремі представники опозиції, - було питання щодо можливості прийняття рішення комітету через підписання листа погодження", - сказав регіонал.

За його словами, опозиції не треба "приписувати собі подвиги, яких не було".

"До відома пана Іллєнка: практика прийняття рішень листом погоджень є нормальною у верховних радах багатьох скликань. Це той спосіб, який визначають самі депутати. Тим більше деколи виникає питання щодо необхідності термінового прийняття рішення при неможливості скликання засідання комітету. Для прискорення цієї процедури не тільки в бюджетному, а й в інших комітетах така можливість була передбачена", - сказав Шуфрич.

Він додав, що його слова легко підтвердити, бо під час засідання бюджетного комітету завжди проводиться стенограма і аудіофіксація засідання.

"І ми можемо попросити надати нам запис, і всі разом ще раз прослухати про сором’язливе мовчання ягняток від опозиції", - підсумував Шуфрич.

Як відомо, раніше Іллєнко заявив, що редставники Партії регіонів намагалися запровадити нову процедуру ухвалення законопроектів на засіданнях бюджетного комітету - без відома достатньої кількості його членів. Однак опозиція цьому завадила.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування