Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Публікація матеріалів справи Зубкова - це тиск на суд – Держобвинувачення

Середа, 6 лютого 2013, 13:29

Публікація у засобах масової інформації фотознімків матеріалів кримінальної справи з фотографіями вбитого судді Сергія Зубкова – це не що інше, як тиск на суд.

Про це заявила державний обвинувач у справі Наталія Сьома, повідомили в прес-службі прокуратури.

За її словами винні у цьому понесуть відповідальність.

"З цього приводу проводиться перевірка, за результатами якої буде вирішено питання щодо відповідальності винних осіб", - сказала держобвинувач.

Вона зазначила, що з матеріалами кримінальної справи знайомилися підсудні та їх захисники.

"Єдине, що я зараз можу сказати: підсудні та їх захисники отримали на ознайомлення матеріали кримінальної справи та мали можливість робити з них копії, у тому числі й фотозйомку", - зауважила Сьома.

Вона також заявила, що у справі Зубкова буде проведено судово-почеркознавчу експертизу.

"Сьогодні апеляційний суд своєю ухвалою призначив судово-почеркознавчу експертизу записки з адресою судді, яка була вилучена з місця проживання підсудних Павліченків", - сказала Сьома.

За її словами сторона державного обвинувачення вважає за необхідне проведення цієї експертизи для об’єктивності процесу.

Як відомо, раніше деякі ЗМІ оприлюднили матеріали справи про вбивство судді Зубкова. Зокрема були оприлюднені фото вбитого судді з місця злочину та уривки допиту свідків.

2 жовтня 2012 47-річний киянин Павличенко і син Сергій були засуджені за вбивство судді Шевченківського райсуду Києва Сергія Зубкова до довічного ув'язнення і 13 років в'язниці відповідно.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: