Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

Кличко запропонував голосувати руками, поки Рада-3 не працює

Четвер, 7 лютого 2013, 09:33

Фракція "УДАР" пропонує керівництву Верховної Ради протестувати систему "Рада-3" і голосувати у цей час у парламенті руками.

Про це заявив голова фракції "УДАР" Віталій Кличко, повідомили в прес-службі.

"Ми не відступимося від своїх вимог. Верховна Рада має працювати тільки законно. Голосування повинне бути тільки особисте", - заявив Кличко.

За його словами, щоб забезпечити особисте голосування народних депутатів та розблокувати роботу Верховної Ради "УДАР" пропонує план дій.

"Щоб не було спекуляцій, щодо технічного стану системи голосування Рада-3, ми вимагаємо повністю її протестувати - і щодо можливості запровадження сенсорної кнопки і щодо загального технічного стану", - сказав він.

За словами Кличка, якщо Рада-3 знаходиться в незадовільному технічному стані, і сенсорну кнопку справді неможливо запровадити - необхідно вимкнути Раду-3 взагалі.

"Поки йтиме розробка нової системи, її тестування, та запровадження, депутати повинні голосувати особисто іншими способами, передбаченими законом про регламент. Наприклад, руками", - сказав Кличко.

В "УДАРі" вважають, що тестування Рада-3 повинно відбутися за участі фахівців, які розробляли, встановлювали та обслуговують цю систему, представників усіх фракцій парламенту та журналістів.

Як відомо, опозиція уже третій день блокує Верховну Раду.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування