Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

У брата Балоги забирають мандат. Він просить захисту опозиції

П'ятниця, 8 лютого 2013, 17:31

Вищий адмінсуд розпочав провадження щодо позбавлення мандата Павла Балоги.

Про це йдеться в заяві партії "Єдиний центр".

"Вищий адміністративний суд розпочав судове провадження, головна мета якого – відібрати мандати у двох чинних народних депутатів через прийняття судової ухвали, в обхід законних механізмів. Одним із депутатів, проти якого затіяно це судове свавілля, є висуванець Єдиного Центру Павло Балога", - йдеться у заяві.

"Є всі підстави вважати, що судовий позов проти Балоги ініціювала влада. Це сталося після того, як депутат, повноваження якого дійсні майже два місяці,  відмовився вступати до фракції Партії регіонів, про що оголосив публічно", - йдеться в заяві.

У партії нагадали, що перемога Балоги була підтверджена в усіх судових інстанціях, які розглядали скарги його суперників, а Центральна виборча комісія офіційно визнала результати голосування в окрузі № 71, за якими переможцем виборів є саме кандидат від Єдиного Центру.

У перший день роботи Верховної Ради сьомого скликання Балога прийняв присягу народного депутата згідно з існуючою процедурою, нагадали в ЄЦ.

ЄЦ просить опозиційні політичні сили захистити мандат Балоги, який на другий день роботи приєднався до Партії регіонів, а потім вийшов з фракції.

Балога виграв у регіонала Степана Деркача ,який колись був помічником і заступником Миколи Рудьковського у Мінтрансі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування