Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Після стерхів у Путіна злякалися грузинської "Кока-коли"

Четвер, 14 березня 2013, 12:49

"Кока-кола", вироблена в Грузії, яка з'явилася в резиденції президента РФ Володимира Путіна, була відправлена ​​на експертизу в Росспоживнагляд.

Про це Інтерфакс-Україна повідомив прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков.

"Цю пляшку на всяк випадок ми відправили Онищенку (голова Росспоживнагляду Геннадій Онищенко)", - заявив Пєсков журналістам, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Разом з тим він підкреслив, що упередженість щодо грузинської продукції в Росії немає, однак зазначив, що раніше висловлювалося низку претензій деяким виробникам.

"Кока-кола", вироблена в Грузії, з'явилася в кімнаті для преси резиденції, і була виявлена ​​журналістами.

Пєсков висловив здивування появою на ринку цієї продукції. "Вона якось завозиться в країну, але чому виробником є ​​грузинське підприємство, не зовсім зрозуміло. Ми знаємо, що є певні позитивні зрушення в плані постачання продукції до Росії певної категорії, але наскільки ми знаємо, поки вони не почалися", - сказав прес-секретар.

Він додав: "Принаймні, цікаво зрозуміти, як це сталося. Примітно, що там немає практично нічого російською мовою. Може, це і абсолютно нормально, і нічого в цьому немає неправильного, але на всяк випадок Онищенку ми направили", - сказав Пєсков.

Питання, за його словами, полягає у відповідності чи невідповідності стандартам.

Відповідаючи на питання про те, чи пробував президент цю "Кока-колу", і чи буде цей напій запропонований іноземним гостям, яких приймає Путін у четвер у своїй резиденції, Пєсков сказав: "Президент не п'є" Кока-колу ". Під час робочих сніданків гостей не пригощають "Кока-колою".

Путін у четвер проводить переговори з президентом Палестини Махмудом Аббасом, який знаходиться в Росії з офіційним візитом.


Як відомо, нещодавно Китай звинуватив компанію Coca-Cola в шпигунстві. Співробітники Coca-Cola нібито використовували GPS-приймачі для збору інформації про інфраструктуру Китаю.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування