Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Негода у Західних областях: одні сидять без світла, інших рятувальники везуть до лікарні

П'ятниця, 15 березня 2013, 18:48

Через негоду в Україні знеструмлені 343 населених пункти, з них 68 частково.

Про такі дані станом на 14:00 15 березня повідомила Державна служба з надзвичайних ситуацій.

Зокрема, йдеться про 11 населених пунктів у Київській області, 2 – у Черкаській, 15 -  у Житомирській, 29 – у Вінницькій, 40 – Тернопільській, 35 – Чернівецькій,  60 – Львівській, 50 – Рівненській, 51 – Волинській, 20 – в Івано-Франківській, 29 – у Закарпатській, 1 – у Миколаївській.

Як повідомили у відомстві, населені пункти залишилися без світла через спрацювання систем захисту ліній електропередач.

Водночас, на Тернопільщині через снігові замети обмежений проїзд до 25 населених пунктів.

На складних ділянках автотраси рятувальники вже відбуксирували з кюветів більше 50 автомобілів і визволили із заметів понад 100 людей, зазначили в облуправлінні служби з НС.

Зокрема, у Бережанському районі поблизу села Вербів довелося допомагати породіллі та бригаді швидкої медичної допомоги, чий автомобіль застряг у снігу. За допомогою спецтехніки і медиків, жінку доставили до райлікарні.

Поблизу села Жизномир у Бучацькому районі працівники служби дістали з узбіччя маршрутний автобус, у якому перебували 7 пасажирів.

Водночас на ділянці дороги міжнародного значення Чернівці – Тереблече поблизу Чернівців застрягли 2 вантажівки та 3 мікроавтобуси, які довелося відбуксовувати.

Внаслідок подальшого погіршення гідрометеорологічної обстановки на території Львівської області, ускладнений проїзд на ділянці Львів-Броди міжнародної автотраси М-06 Е-40 Київ–Чоп, а також на автомобільних дорогах Львів-Тернопіль, Львів-Радехів-Луцьк, Львів-Червоноград-Луцьк.

У зв’язку з цим Департамент з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації попросив водіїв та усіх мешканців області не планувати та не здійснювати поїздки у цих напрямках.

Українська правда, ZIK

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування