Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Вишгороді під Києвом в будівлі торгового центру прогриміли вибухи

Неділя, 17 березня 2013, 20:15

У м.Вишгород Київської області в будинку за вул.Шкільна, де розміщується торговий центр "Сяйво", в неділю прогриміло два вибухи.

Як передає "Інтерфакс-Україна", в результаті вибуху почалася пожежа.

В одноповерховій будівлі площею близько 1 тис кв м, крім торгового центру, також розташовується і клініка. Крім того, до будівлі безпосередньо прилягає будівля "Ощадбанку", однак вона не постраждало.

Як розповіли агентству в відділі зв'язків з громадськістю ГУМВС України в Київській області, в результаті пожежі з опіками госпіталізована одна людина, ще одній надали медичну допомогу та відпустили.

Очевидці події заявляють, що перед загорянням в приміщенні супермаркету чули два хлопки. Чи були це вибухи, в міліції однозначно сказати поки не можуть.

"За попередньою інформацією, було два хлопки, потім почалася пожежа. Зараз вона ліквідована", - розповіли в обласному главку.

У міліції підкреслили, що у момент пожежі постраждали два працівника хімчистки, яка примикає до торгового центру. Одна людина отримала опіки, її госпіталізували, другий постраждалий госпіталізації не потребує. Разом з тим, у міліції допускають, що опіки працівник хімчистки міг отримати від окропу, а не полум'я.

"Що стало причиною пожежі - поки не відомо. Або це технічна несправність, або мав місце людський фактор", - додали в главку області.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування