Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

США поки утримаються від санкцій щодо України

Середа, 20 березня 2013, 20:33

США поки не застосовуватимуть санкцій щодо України.

Про це заявила заступник Держсекретаря США Венді Шерман в інтерв'ю 5 каналу.

"Поки що США має таку політику, щоби нав'язати прямі стосунки з Україною. Ми гадаємо, що нині буде набагато ліпше напряму зв'язатися, говорити про потрібні зміни, скористатися із перспективи європейської інтеграції, спонукати Україну до того, щоб був правильний вибір...", - сказала вона

"Ми не вдаватимемось поки що до цього засобу. Ми віримо у прямі стосунки", - додала Шерман.

"Ми ніколи поки що не розглядали такі засоби, наприклад, відстежування фінансових активів, розгляд інших можливостей", - зазначила вона.

"Поки що ми думаємо, що з'явилася можливість через євроінтеграцію зробити все правильно і слушно, щоб була технічна підтримка, допомога, дружба, партнерство для того, щоб допомогти Україні рухатися туди, куди їй треба", - сказала заступник Держсекретаря.

Водночас на запитання журналіста, чи існує можливість, що в Україну приїде Держсекретар США Джон Керрі, вона зазначила: "Думаю, що врешті-решт це все можливо".

"Але надто важливо для України і те, щоб вибіркове правосуддя дістало увагу, також реформа судочинства, реформи економічні, здійснилася інтеграція з міжнародними стандартами і нормами таким чином, щоб можна було сказати, що Україна справді шанує демократичні свободи, застерігає їх, що вона знає свою незалежність на суверенній території і має майбутнє для свого народу", - додала Шерман.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування