Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович накричав на "місцевих" за те, що вони не знають слова імідж

Четвер, 21 березня 2013, 14:47

Президент Віктор Янукович критикує місцеву владу за відсутність реклами інвестиційних та туристичних можливостей регіонів.

Про це він сказав на засіданні Ради регіонів.

"В Україні вкрай неефективно використовуються на місцевому рівні потенційні джерела доходу держави: природні ресурси, земля, туристична та рекреаційна сфера... Практично не рекламуються інвестиційні та туристичні можливості регіонів, привабливість туристичних об'єктів", - підкреслив президент.

На його думку, органи місцевого самоврядування недооцінюють потенціал об'єктів комунальної власності, доходи від яких, на думку Януковича, можуть стати стабільним джерелом доходів місцевих бюджетів.

"Є регіони, які займаються іміджевою політикою, а є такі регіони, які такого слова не знають", - підкреслив він.

У зв'язку з цим президент вважає, що в кожному регіоні необхідно розробити інвестиційні карти, на яких були б відзначені місця, привабливі для інвестицій.

Янукович підкреслив, що місцевій владі необхідно вжити комплексних заходів для створення нових робочих місць і самостійно заробляти кошти до бюджетів.

Крім цього, президент вимагає від Кабінету Міністрів звернути увагу на проблеми села.

"Сучасне село переживає складні часи: зменшується кількість сільського населення, близько третини його (населення) складають пенсіонери, працездатне населення їде у великі міста або за межі країни. Тому сьогодні я в черговий раз звертаю увагу уряду на це", - сказав Янукович.

Також він доручив Кабінету Міністрів розробити нові підходи до регіональної політики.

Українські новини

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: