Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ПРОКУРОР ТИМОШЕНКО СТАЛА ЗАСТУПНИЦЕЮ ПШОНКИ

П'ятниця, 22 березня 2013, 11:21

Заступником Генерального прокурора призначена Фролова Лілія Олександрівна.

Про це повідомляє пресс-служба ГПУ.

Як відомо, Фролова представляє державне обвинувачення в справі про вбивство Щербаня, а також була задіяна в газовій справі проти Тимошенко.

Лілія Фролова представляє держобвинувачення у справах проти Тимошенко. ФОТО Української правди
Лілія Фролова представляє держобвинувачення у справах проти Тимошенко. ФОТО Української правди

 

В повідомленні вказано, що Фролова в органах прокуратури працює 14 років, була заступником начальника відділу підтримання державного обвинувачення в судах Головного управління Генеральної прокуратури України, заступником начальника управління процесуального керівництва досудовим розслідуванням та підтримання державного обвинувачення Головного управління Генеральної прокуратури України.

Представляючи колективу новопризначеного заступника Генерального прокурора, Віктор Пшонка зазначив, що Лілія Фролова має значний досвід на різних ділянках прокурорсько-слідчої роботи, а за роки професійної діяльності зарекомендувала себе як досвідчений фахівець.

"Я вітаю свого нового заступника з призначенням. Бажаю, звичайно, успіхів та професійних перемог. Я також очікую активності та ініціативи. Хочу сподіватися, що таке кадрове рішення вже зовсім скоро позитивно позначиться на реальних результатах прокурорсько-слідчої роботи центрального апарату Генеральної прокуратури України", - заявив Пшонка.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування