Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Аеропорт "Жуляни" не приймає і не відправляє літаки. "Бориспіль" працює з перебоями

Субота, 23 березня 2013, 10:26

Міжнародний аеропорт "Київ" (Жуляни) станом на 10.53 суботи не приймає і не випускає авіарейси у зв'язку зі складними погодними умовами.

Про це повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" у національній авіадовідці.

За даними он-лайн табло аеропорту, на виліт затримуються рейси до Москви, Сімферополя, Запоріжжя, Харкова, Донецька, Одеси, Санкт-Петербурга, Дортмунда, Бергамо. Крім того, авіакомпанія "Візз Ейр Україна" скасувала рейси до Меммінгена і Тревізо.

На приліт затримуються рейси з Сімферополя, Харкова, Тбілісі, Львова, Луганська, Москви, Донецька, Одеси, Тревізо, Меммінгена.

У той же час, міжнародний аеропорт "Бориспіль" (Київ), основні повітряні ворота країни, незважаючи на складні погодні умови і безперервний снігопад, забезпечує рейси на виліт в порядку черги.

Як повідомили агентству в аеропорту, на приліт рейси здійснюються за запитами авіакомпаній.

Наразі в аеропорті для очищення злітно-посадочної смуги, перонів та рульових доріжок задіяна необхідна спецтехніка, служби аеропорту працюють у посиленому режимі.

"Аеропорт робить все можливе для забезпечення регулярної роботи авіакомпаній в таку погоду", - відзначили в прес-службі аеропорту.

Водночас із табло на сайті аеропорту "Бориспіль" станом на 13:23 видно, що багато рейсів скасовані або сильно затримуються:

Клікніть для збільшення
Клікніть для збільшення

Разом з тим, в суботу вранці затримується прибуття ряду пасажирських поїздів до Києва.

За даними Державної адміністрації залізничного транспорту ("Укрзалізниця"), по станції Київ-Пасажирський затримуються, зокрема, потяги з Дніпропетровська, Москви, Ковеля, Донецька, Ужгорода, Чернівців, Одеси, Луганська, Мінська, Маріуполя, Трускавця, Івано-Франківська.

Затримки по прибуттю складають від 20 хвилин до години.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: