Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кернес пожалів Попова і Мазурчака

П'ятниця, 29 березня 2013, 21:26

Мер Харкова Геннадій Кернес заступився за голову Київської міської держадміністрації Олександра Попова, якого розкритикували за боротьбу зі сніговою стихією в Києві

Про це він заявив в ефірі Шустер LIVE.

"Я можу сказати, що могло врятувати в даній ситуації в Києві, одне єдине - якщо б, наприклад, вулиці були порожні, і могла виїхати спеціальна техніка для того, щоб зробити свою роботу. Щоб сніг не міг прилипнути до асфальтобетону для того, щоб не було цієї криги і накатаних цих товщ снігу...", - заявив він.

"Всі звинувачують тільки на владу. Ніхто нічого не пропонує конкретного, а навіть вийшовши з тими лопатами, одягаючи політичні куртки, політичні прапори виставляють, політично коньюктурно використовують цю ситуацію...", - додав Кернес.

"Я розумію Олександра Павловича Попова, в яку він потрапив ситуацію, тим більше, що в Києві працює лише політична коньюктура", - заявив мер Харкова.

"Я скажу чесно, я не схвалюю кадрового рішення, коли пішов з посади заступник Попова (Олександр Мазурчак), тому що ця людина була глибоко в темі...", - зазначив Кернес.

"Про яку сьогодні можна говорити відповідальність Попова, який є главою КМДА, а в Києві є районні адміністрації. І в цих районах є глави адміністрацій, які зобов'язані прийти і покласти свої голови і сказати: "Люди, ви нас вибачте, ми не тим займались", - і разом з Поповим розділити цю відповідальність", - додав він.

Крім того, Кернес помітив деякі недопрацювання комунальників, але уточнив, що це все від бідності комунальних служб.

Він також зазначив, що ЗМІ висвітлили боротьбу Попова зі стихією з негативного боку.

"Засоби масової інформації висмикують всі питання і роблять такі картинки, які, звичайно, з точки зору пропаганди працюють на негатив", - додав він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування