Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На "свободівця" у Сумах вирішили повісить угон вантажівки

Понеділок, 4 березня 2013, 15:13

Охтирським міськвідділом УМВС в Сумській області розпочато ще одне кримінальне провадження за фактом пошкодження пам'ятника Леніну в Охтирці.

Про це в понеділок повідомляє "Обком".

На цей раз за ч. 1 ст. 289 КК - незаконне заволодіння транспортним засобом.

Як відомо, 15 лютого поточного року депутат від "Свободи" Ігор Мірошниченко разом з групою невстановлених на даний час осіб, застосовуючи вантажний автомобіль марки "ЗІЛ-130", пошкодив вище зазначений пам'ятник.

Тоді вже згаданий міськвідділ міліції розпочав кримінальне провадження щодо ч. 2 ст. 296 КК - хуліганство, вчинене групою осіб.

За інформацією начальника відділу прокуратури Сумської області Михайла Северина, в ході досудового розслідування у цій справі встановлено, що депутат незаконно заволодів автомобілем, який належить на правах власності громадянину Б.

Вантажівку депутат в той день зупинив у Тростянці, сказав водієві, що машина потрібна йому для перевезення меблів, пообіцявши за це відповідну винагороду.

Потім наказав власнику авто їхати з ним в Охтирку і чекати на площі Леніна в 50 метрах від пам'ятника.

За даними прокуратури, незважаючи на заперечення водія, депутат сів за кермо автомобіля і за допомогою металевого троса пошкодив пам'ятник.

Досудове розслідування в обох кримінальних процесах контролюється прокуратурою Сумської області.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: