Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Взятий окремо регіонал - часто нормальна людина – Луценко

Вівторок, 5 березня 2013, 10:07

Екс-міністр Юрій Луценко переконаний, що підтримка Партії регіонів інерційна й існує від невіри в "інше, європейське життя".

Про це він заявив в інтерв'ю блогеру Роману Шрайку.

"Це тягнеться ще з часів СРСР, який був, за визначенням Б.Стругацького, "обитаемым островом". Частково – це підтримка до останнього дзвінка", - сказав Луценко.

"З цими людьми говорити немає сенсу, якщо ви не психіатр, що професійно цікавиться зовнішніми проявами фобій. Але є інші люди, які стомилися жити без майбутнього і потребують діалогу з тими, хто його бачить", - додав екс-міністр.

На думку Луценка, Партія регіонів страшна "лише в масі, як сарана".

"Взятий окремо регіонал – часто нормальна людина. Тим більше це стосується замордованого рідною мафією мешканця Слобожанщини, Донбасу чи Тавриди", - сказав Луценко.

"Тому на місці парламентської опозиції я б негайно відкрив 180 депутатських приймалень в Південно-Східній Україні і за кожної можливості працював би саме там. Мова не про мітинги, а про регулярне відстоювання прав тамтешнього люду", - заявив екс-міністр.

За його словами, невиплата зарплат, соціальних виплат, розкрадені гроші на дороги, школи, захоплення землі та квартир – все це привід для оформлення заяв про злочин і тиску на силовиків і суддів.

"Буде така робота – буде повага до опозиції, буде готовність не тільки голосувати проти ПР, але й захищати свій вибір", - додав Луценко.

Крім того, він заявив, що немає "жодної ненависті чи бажання особистої помсти".

"Якщо злочинні дії певних виконавців політики політрепресій будуть стосуватися тільки мене, я готовий згідно КПК відмовитися від обвинувачення, обмежившись відстороненням від посад", - сказав Луценко.

"Що стосується організаторів політрепресій, верхівки мафії, чиє правління – суцільна кримінальна справа, тут не може бути політики ні індивідуального прощення, ні індивідуальної помсти", - вважає екс-міністр.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: