Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Єфремов хоче, щоб мандат забирали ще й у нероб

Вівторок, 5 березня 2013, 21:39

Депутат Партії регіонів Олександр Єфремов підготував законопроект, який передбачає позбавлення депутатських повноважень тих, хто не виконують свої прямі обов'язки.

Відповідну заяву парламентарія розповсюдила прес-служба Партії регіонів.

"У нас є різні можливості роботи в парламенті, в тому числі і в залі", - підкреслив Єфремов.

Крім того, він додав, що "ПР виступає проти силового розблокування парламенту і проти перетворення вищого законодавчого органу держави в посмішіще".

"Ми не хотіли б, щоб нас представники опозиції втягували в таку ситуацію. Якщо буде потрібно для прийняття законів розблокувати роботу парламенту, ми це зробимо", - заявив політик.

Також він висловив переконання, що "депутат, як будь-який інший працівник, повинен підкорятися КЗпП".

"Якщо людина не виходить на роботу без поважних причин, то до неї можуть бутизастосовані відповідні заходи", - вважає регіонал.

Він додав, що підготував законопроект про позбавлення депутатських повноважень тих парламентаріїв, які не виконують свої прямі обов'язки.

"Ми закликаємо представників опозиції до здорового глузду, визначитися, навіщо вони прийшли в парламент. Депутатська робота полягає не в блокуванні парламенту", - підсумував Єфремов.

У той же час на сайті парламенту з'явилася інформація про зареєстрованому законопроекті про внесення зміни до деяких законів (щодо забезпечення виконання обов'язків народними депутатами) Єфремова, проте текст документа ще не оприлюднений.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування