Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Пшонки стали на бік Власенка

Середа, 6 березня 2013, 10:23

Генеральна прокуратура підтвердила, що Сергій Власенко виступав на судах Юлії Тимошенко в якості захисника не як адвокат, а як народний депутат.

Про це йдеться у матеріалах, які поступили на адресу суду і їх підписав начальник головуправління з розслідування особливо важливих справ А. Курись.

В документі зазначено, що "Власенко брав участь в якості захисника Юлії Тимошенко для надання їй юридичної допомоги в забезпеченні прав на захист".

Яценюк повідомив, що в документі також зазначається, що Власенко брав участь у суді за посвідченням народного депутата на відміну від Плахотнюка, який діяв на підставі постанови і посвідчення адвоката.

 Яценюк демонструє документ

"Єдине, що мені не вистачає для отримання справедливого вироку – це прямого телефону президента Януковича", - прокоментував документи Яценюк.

Крім того, у документах, переданих суду Національною асоціацією адвокатів, вказано, що Сергій Власенко бере участь у засіданнях Печерського райсуду як адвокат.

 

 

Зокрема, у документах є звернення Ради адвокатів Києва, яка повідомляє, що Власенко 22 лютого звернувся з заявою про припинення його права на адвокатську діяльність на підставі свідоцтва №704.

"Згідно з вказаним повідомленням, Власенко в реєстрі адвокатів міста Києва не перебуває. За інформацією Єдиного реєстру адвокатів України, дані про його робоче місце як адвоката у місті Києві відсутні, тому його заява не підлягає розгляду в Раді адвокатів міста Києва", - сказано в документі.

Як зауважив Яценюк, асоціація "написала те, що їй сказали в адміністрації президента".

У Раді адвокатів Києва послалися на звернення судді Оксани Царевич про притягнення Власенка як адвоката до дисциплінарної відповідальності. 

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування