Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Рабинович каже, що перед замахом йому погрожував регіонал Деркач

Середа, 6 березня 2013, 10:33

Президент ФК "Арсенал" (Київ), бізнесмен Вадим Рабинович заявляє, що за кілька днів до замаху на нього йому пропонували продати Перший єврейський міжнародний телеканал новин Jewish News One (JN1).

Про це він заявив у коментарі УНІАН.

"Народний депутат, помічник прем'єр-міністра сказав, що якщо упродовж тижня я не перепишу канал, значить, я його все одно перепишу, але після силових акцій, замахів і неприємностей", - сказав Рабинович.

Бізнесмен підкреслив, що після цієї розмови він написав звернення на ім'я генерального прокурора.

"Мене ніхто до замаху навіть не викликав запитати, що відбувається", - відзначив він.

За словами Рабиновича, коли він звернувся в міліцію, то в протоколі інцидент уже був описаний як хуліганство. У той же час бізнесмен не може з упевненістю сказати, чи було заздалегідь підготовлене дане формулювання чи ні.

Пізніше на прес-конференції Рабинович навіть назвав прізвище чоловіка, який йому погрожував, повідомляють "Українські новини".

"До мене приїхав народний депутат України, помічник прем'єр-міністра (Миколи Азарова) Андрій Леонідович Деркач... потім він мені каже наступне: "Ми формуємо єдиний медіаблок, нам гроші не потрібні, ти повинен зрозуміти правильно – перепиши на нас канал JN1. Якщо ти це не зробиш, у тебе будуть великі проблеми", - повідомив Рабинович.

Крім того, він відзначив, що Деркач нібито сказав йому, що прийшов не з власної ініціативи.

"Мені він сказав наступне: "Ти прекрасно розумієш, хто за мною стоїть. З ким я співпрацюю. Тому розмовляти даремно – рішення прийнято "на верху". Уподовж тижня ти повинен віддати канал, інакше будуть великі проблеми", - сказав бізнесмен.

Також Рабинович повністю виключив версію спроби вбивства.

Як відомо, 4 березня близько 16.00 неподалік від станції метро "Кловська" (вулиця Мечникова) було скоєно замах на життя Рабиновича. Ніхто не постраждав.

5 березня столична міліція повідомила, що відкрила карне провадження за статтею "Хуліганство" у зв'язку зі спробою підірвати автомобіль Рабиновича.

Сам Рабинович обіцяє 1 мільйон гривень за допомогу в затриманні підривника.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування