Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Комуністи відродили СМЕРШ для боротьби зі "Свободою"

Середа, 6 березня 2013, 16:12

При Одеській облорганізації Компартії буде створено підрозділ СМЕРШ для фізичного протистояння спробам вандалізму у регіоні.

Про це повідомив перший секретар Одеського обкому КПУ Євген Царьков, передають "Коментарі".

За його словами, відповідне рішення було ухвалене 5 березня, в день 60-ої річниці з дня смерті Йосипа Сталіна.

Як зазначив Царьков, в СМЕРШ будуть набирати молодих комуністів, а також співчуваючі партії, що займаються боротьбою або бойовими мистецтвами.

"Члени загону будуть реагувати на спроби ідеологічних опонентів з націоналістичних організацій здійснити акти вандалізму", - уточнив комуніст.

Разом з тим Царьков повідомив, що Одеська облорганізація "Свободи" пропонувала гроші бомжам, а також малозабезпеченим мешканцям міста Ананьїв за те, щоб ті зруйнували місцевий пам'ятник Леніну.

"Приїжджали бандерівці, деякі з яких навіть не уявляють географічно Одеський регіон і пропонували особам без певного місця проживання 300 гривень за те, щоб ті знесли пам'ятник Леніну", - розповів він.

"Підійшли до тракториста, зробили йому аналогічну пропозицію, той відразу вирішив поскаржитися в місцеве відділення комуністичної партії", - зазначив Царьков.

Комуніст заявив, що має намір направити звернення в прокуратуру з приводу вищевказаної незаконної діяльності "свободівців".

Раніше мер Одеси Олексій Костусєв заявив, що заборонив би партію "Свобода", якби мав таку можливість.

Як відомо, СМЕРШ (скорочення від "Смерть шпигунам!) - назва ряду незалежних один від одної контррозвідувальної організацій в Радянському Союзі під час Другої світової війни.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування