Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Суд не вважає Рибака винним у "кнопкодавстві" в Раді

Четвер, 7 березня 2013, 12:27

Окружний адмінсуд Києва відмовився задовольнити позов партії "УДАР" та інших позивачів до голови Верховної Ради Володимира Рибака щодо його неправомірних дій та бездіяльності.

Відповідне рішення Окружного адмінсуду оприлюднене у четвер, повідомили в прес-службі "УДАРу".

У суді дійшли висновку, що головуючий на засіданні Верховної Ради не повинен здійснювати контроль за дотриманням народними депутатами вимог регламенту та Конституції щодо персонального голосування.

"Така думка суду на наше переконання є хибною та неправомірною, оскільки нормами регламенту передбачено, що головуючий на пленарному засіданні здійснює контроль за дотриманням регламенту народними депутатами", - сказав представник партії в суді Віталій Плукар.

Представник "УДАРу" повідомив, що партія оскаржуватиме відповідне рішення Окружного адмінсуду столиці в апеляційній інстанції.

"Рішення суду є черговим підтвердженням того, що в Україні закони не діють, а суспільні відносини регулюються не нормами права, а нормами "телефонного права", - зазначив Плукар.

Як відомо, 22 січня Кличко подав позов до суду на Рибака, де вимагав визнати протиправними дії спікера під час голосування за відставку Сергія Арбузова з посади голови НБУ і призначення Ігоря Соркіна на цю посаду.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...