Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Після заведення криміналу на Яценюка, ПР каже про зняття недоторканності

Понеділок, 1 квітня 2013, 12:50

Лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов пропонує цього тижня ухвалити рішення про скасування депутатської недоторканності.

Про це він заявив на погоджувальній раді в понеділок.

За його словами, в разі, якщо депутати насправді хочуть позбавитися своєї недоторканості, то "не треба лукавити і треба ухвалити рішення по законопроекту, який пройшов усю процедуру, окрім ухвалення рішення парламентом".

Крім того, він нагадав, що в питаннях скасування недоторканності суддів і президента передбачає іншу процедуру прийняття, а тому порадив "не зв’язувати в один вузол" ці три питання.

Як відомо, у неділю проти депутатів від опозиції Арсенія Яценюка та Геннадія Москаля було порушено кримінальну справу. Міліція звинувачує депутатів у тому, що вони перешкоджали роботі правоохоронних органів.

Перед цим в Чернівцях Яценюк помітив два автомобілі, які вели за ним зовнішнє спостереження.

Разом із групою нардепів одне авто вдалося зупинити, інше зникло. Була зроблена заява про здійснення кримінального злочину й викликаний наряд міліції.

Після приїзду міліції особи, що перебували в машині, вийшли, і було чутно, як ведуться радіопереговори. У цих осіб були виявлені засоби схованого зв'язку, які були в робочому режимі.

У салоні машини правоохоронці виявили фотоапаратуру й засоби стаціонарного й переносного зв'язку з інвентарними номерами державної установи.

У багажнику автомобіля співробітники міліції виявили три комплекти номерних знаків не із чернівецького регіону. Ці номери, як з'ясувалося, у картотеках МВС не значаться.

За інформацією "Батьківщини", автомобіль належить службі зовнішнього спостереження СБУ.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування