Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Партія регіонів ще шукатиме голоси для відставки Кошулинського

Понеділок, 1 квітня 2013, 14:14

Фракція Партії регіонів ще не домовлялася про підтримку іншими депутатами питання відставки віце-спікера Руслана Кошулинського.

Про це розповів лідер фракції ПР Олександр Єфремов, відповідаючи на питання, чи є у ПР голоси за відставку "свободівця".

"Ви знаєте, що у нас є 207 голосів, щодо решти, то ми ще не проводили роботи з іншими фракціями, але я думаю, що коли питання буде поставлено, вони будуть", - сказав він.

На питання про причини даного рішення Єфремов зазначив: "Перша претензія – те, що його завдання є забезпечувати роботу парламенту, а не брати участь в акціях, які її зривають. І друга – його політична, ідеологічна сила як ми вважаємо, становить певну загрозу для нашої держави".

Він нагадав, що ПР має право вимагати відкликання Кошулинського, оскільки голосувала за його призначення, "натомість інші , хто вимагає когось там відкликати, такого права не мають, оскільки вони їх не призначали".

У свою  чергу спікер Володимир Рибак наголосив, що "не збирав ніяких підписів за Кошулинського і нічого не підписував".

"Це він підписав за те, щоб мене відсторонити від обов’язків, а я нічого не підписував. Крім того, я ще не бачив цього документу і тому я ще буду думати, що робити з цим питанням", - сказав він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: