Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Грищенко вибачився, що через нього в Харкові затримали пасажирів

Середа, 10 квітня 2013, 12:38

Віце-прем'єр Костянтин Грищенко обіцяє надалі контролювати, щоб заради нього не зупиняли роботу аеропортів.

Так він прокоментував ситуацію, коли минулої п’ятниці через його виліт з Харковського аеропорту, пасажирів не випускали понад 15 хвилин з автобусів, які возять людей з літака до терміналу.

"Я про цю ситуацію дізнався лише в суботу зі ЗМІ. Якби знав про такі явно зайві заходи безпеки, то негайно попросив би їх скасувати", - відповів "Українській правді" Грищенко у Твіттері.

"Я ніколи не просив для себе таких особливих "церемоній" і надалі контролюватиму, щоб цього не було", - додав він.

"Радий, що аеропорт Харкова вибачився. Я теж перепрошую у пасажирів за незручності, які їм створили", - зазначив Грищенко.

Відповідаючи на питання, чому віце-прем'єр не літає звичайними рейсовими літаками, як це роблять європейці - президенти Литви, Латвії, Польщі, Грищенко вже після засідання уряду відповів:

"А чому ви вирішили, що не літаю? Я і поїздом їжджу, але це ж, напевно, нецікаво:) Харків - виняток через шалений графік на четвер-суботу".

 

У свою чергу Харківський аеропорт також приніс вибачення пасажирам, які прибули до Харкова рейсом QU-516.

"Шановні пасажири, які прибули до Харкова рейсом QU-516 5 квітня 2013 в 21.48, приносимо вам вибачення за затримку автобуса під час прямування по перону від повітряного судна до терміналу. З метою встановлення причин інциденту та попередження його повторення в даний час проводиться службове розслідування даної ситуації", - сказано в повідомленні.

"Отримані результати будуть оприлюднені, а винні особи понесуть покарання", - додали в аеропорту.

Як відомо, про ситуацію, яка склалася в аеропорту у своєму блозі на "Українській правді" написав депутат від опозиції Арсен Аваков, який також був серед пасажирів.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...