Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тюремники вважають, що Тимошенко провокує скандал

П'ятниця, 12 квітня 2013, 12:40

У Державній пенітенціарній служби заявляють, що Тимошенко не хоче пройти до кімнати побачень для зустрічі з опозиціонерами і провокує скандал.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби відомства.

"Засуджена заявила, що не має наміру пройти до кімнати побачень  для зустрічі із депутатами, які прибули до неї. Пенітенціарна служба продовжує чекати на її остаточну відповідь", - сказано в повідомленні.

"Принагідно повідомляємо, що кімната для побачень розташована на відстані буквально кількох метрів від її палати перебування", - додали вони.

"Крім того, коли на побачення із засудженою прибувають її адвокати, то вона без жодних зволікань завжди проходить до спеціально облаштованої кімнати, де проводить з ними зустрічі тривалістю по 5-6 годин", - сказано в повідомленні.

"У зв’язку з тим, що поведінка засудженої має на меті спровокувати скандал та звинуватити пенітенціарну установу у тому, що начебто ми не пускаємо депутатів, прес-служба уповноважена заявити, що ДПтС та керівництво Качанівської виправної колонії не чинить жодних перешкод у проведенні побачення засудженої з депутатами, крім того, ми готові усіляко сприяти тому, аби таке побачення відбулося у відповідності до вимог чинного законодавства", - наголосили тюремники.

Раніше опозиціонери повідомили, що їх не пускають на побачення з Тимошенко, мотивуючи це тим, що вона в душі

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування