Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

Терьохін зареєстрував у Раді "Пакращу"

Вівторок, 2 квітня 2013, 15:53

Депутат від Батьківщини Сергій Терьохін таки зареєстрував у Верховній Раді проект постанови про запровадження свята "Пакращі".

Проект зареєстрований 1 квітня під номером 2671.

Разом з ним зареєстрована пояснювальна записка і навіть порівняльна таблиця.

Проект Терьохіна на сайті Ради
Проект Терьохіна на сайті Ради

"Нещодавно ми святкували "Прощу". Це святий день, коли ми просимо вибачень у всіх, кого скривдили або хотіли скривдити. Чому ж нам не відсвяткувати свято "Пакращи", коли кожного дня влада талдичить про покращення нашого життя?" – написав він.

"Свято "Пакращі" стане антагоністичним світлому святові "Прощі". Дивіться, в день "Прощі" ми прощаємо іншим, і хочемо прощення. Але в день "Пакращі" ми будемо  визначати найгірших чиновників України, найгірших нардепів, найгірших місцевих депутатів або найгірших членів уряду", - запропонував він.

"Будемо пеняти їх ногами та знущатися з них. Це стане святом знущання над найгіршими людьми, яких ми знаємо", - додав він у записці. 

"Назва цього свята виходить з так званої "азірівської" мови, коли прем’єр-міністр Азаров умисно "ковєркає" українську літературну мову. Тому, вибачайте, але давайте святкувати "Пакращу". Це так по -Азаровському. Це так по – жлобському", - йдеться у пояснювальній записці.

Терьохін пропонує призначити свято на 25 квітня. 

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування