"Регіоналок" біля Ради закидали льодом і землею

Вівторок, 2 квітня 2013, 19:57

Депутат Партії регіонів Ірина Горіна заявила, що на після закриття вечірнього засідання Ради люди, які були на мітингу, закидали її та інших жінок-депутатів, землею і льодом.

Про це вона розповіла "Українській правді".

За її словами, після засідання Верховної Ради, вона зібралася пройти пішки до комітету, на вулицю Садову, в цей час "підбігли люди, які були на мітингу".

"І було б все непогано, якби вони вигукували якісь претензії, говорили те, що вони думають. Тобто вони почали хапати нас за руки, і після того, як ми рушили далі, вони стали кидати нам в спину не сніжки, вони стали кидати в нас брили льоду і шматки землі", - заявила вона.

"Мені по голові заїхали великим шматком землі - і у мене велика шишка і подряпина. Я одразу поїхала додому", - додала Горіна.

"Але сенс в тому, що дві камери знімали це, і було видно, чим в нас кидали. Це було протягом усього шматка дороги від Грушевського до Інститутської. І насправді (була) величезна брила льоду, яка потрапила і в спину, це були не сніжки", - заявила депутат.

Вона зазначила, що звернеться до правоохоронців із заявою про хуліганство, а також попроситьтелеканали, які знімали інцидент, надати відео.

"Немає значення, народний депутат або інша людина... у мене маленька дитина, мене могли вбити, якби ця брила льоду потрапила б мені не по спині, а по голові", - додала Горіна.

Крім того, за словами депутата, "регіоналка" Юлія Льовочкіна була поруч і також постраждала.

Водночас, за повідомленням 5 каналу, який знімав подію, постраждали також депутатка від ПР Ірина Бережна та радниця президента Марина Ставнійчук. Дісталося й позафракційним братам Табаловим.



Відео "Комментариев"

Як відомо, сьогодні під стінами парламенту пройшов мітинг опозиції, мета якого - призначити вибори в Києві на 2 червня.

Крім того, під Радою зібралися представники провладної партії, які зібрали акцію на підтримку євроінтеграції.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...