Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На каналі ТВі змінився власник?

Вівторок, 23 квітня 2013, 10:30

Сайт каналу ТВі повідомляє, що новим гендиректором телеканалу ТВі став Артем Шевченко, а новим інвестором – американський бізнесмен Олександр Альтман. 

Керівник каналу Наталя Катеринчук у коментарі "Українській правді" заявила, що аналогічний прес-реліз, розісланий засобам масової інформації вранці, фальшивий.

"Прес-реліз фейковий, пошта каналу зламана… Зламана або хтось із колишніх працівників скористався паролем – не знаю. Те, що розсилається – неправда", - сказала вона.

Катеринчук підтвердила, що залишається на свої посаді.

"Нічого не змінилося ні в складі засновників, ні в складі інвесторів, ні в керівному складі. Нічого. Все залишається, як було", - заявила вона.

"Це другий Власенко і ведмеді, тільки з більш креативним підходом", - наголосила Катеринчук.

А Артем Шевченко у телефонній розмові з "Українською правдою" підтвердив інформацію про появу нового інвестора Олександра Альтмана та своє призначення на посаду гендиректора телекомпанії.

"Правда те, що написано у початковому прес-релізі", - сказав він.

Вранці на адресу редакції УП із адреси press.tvi.channel@gmail.com надійшов нібито прес-реліз із логотипом ТВі про зміни в керівництві каналу та про плани нового керівника.

Прес-реліз про нібито зміни в керівництві каналу ТВі
Прес-реліз про нібито зміни в керівництві каналу ТВі

Останнім часом поширювалися чутки про продаж каналу ТВі Сергію Курченку, Сергію Арбузову, Віктору Медведчуку – але всі ці чутки на каналі спростовували.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування