Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В партії Кличка розгледіли "нечесні правила" на прикладі ТВі

Вівторок, 23 квітня 2013, 17:18

Події навколо телеканалу ТВі свідчать про нечесні правила гри в Україні - як в бізнесі, так і щодо роботи незалежних ЗМІ.

Про це заявили депутати від "Удару" Валерій Карпунцов, Віктор Чумак, Оксана Продан і Роман Чернега у приміщенні телеканалу ТВі.

Ударівці приїхали на ТВі, аби з’ясувати ситуацію, почувши повідомлення про рейдерське захоплення телеканалу. Але майже годину охорона телеканалу і спецпідрозділи міліції не пускали їх всередину.

"Нас викликали працівники телеканалу, щоби ми як народні депутати прибули на місце, тому що склалася неоднозначна ситуація. Вони повідомляють про рейдерське захоплення. А ми не можемо з’ясувати, рейдерське чи не рейдерське. Нас не пускають. Перешкоджають законній депутатській діяльності",- наголосив Карпунцов.  

Продан додала, що "ударів ці" хочуть подивитися документи, об’єктивно з’ясувати ситуацію і донести її суспільству.

"Питання в тому, щоби не було знищено той канал, який сьогодні є одним з небагатьох, що несе неупереджену інформацію. Саме тому депутати від "Удару" наразі тут, щоби пересвідчитися, відбувся продаж телеканалу чи його хочуть забрати", - підкреслила вона.

Депутатів пустили на канал, лише коли до них вийшов новий гендиректор ТВі Артем Шевченко.

"Ситуація спірного характеру щодо власників, не власників і директорів. Надані ксерокопії різних документів. Одні документи підтверджують, що Олег Радченко є уповноваженою особою, інші - що він не є такою", - наголосив Карпунцов.

"Для нас було принципово, щоби жоден працівник компанії не постраждав, щоби до них не була застосована фізична сила", - додав він.

"Ударівці" також вимагали від керівництва телеканалу знайти особу, яка не пускала їх у приміщення, порушуючи закон про статус народного депутата.

В "Ударі" зазначають, що події навколо телеканалу ТВі свідчать про  нечесні правила гри в Україні - як в бізнесі, так і щодо роботи незалежних ЗМІ.

В партії наголошують, що не можна допустити, аби під виглядом господарських конфліктів знищували незалежні інформаційні ресурси.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: